Voor de reiziger

Zet je halte op slot

We hebben iets nieuws in de planner van onze website en we zijn reuze nieuwsgierig wat jij ervan vindt. Je kunt vanaf nu je vertrek- en/of aankomsthalte vastzetten. Door dit te doen krijg je een reisadvies waarbij je in- of uitstapt bij de halte van jouw voorkeur.


Plannen met de kaart

Heb jij het al ontdekt? De nieuwe kaart in de Mijn 9292 omgeving. Op deze kaart zie je niet alleen jouw opgeslagen locaties en de haltes daaromheen, maar ook waar je nu bent en welke haltes er in de buurt te vinden zijn. Binnen ‘Mijn 9292’ kun je veel gebruikte en favoriete locaties opslaan. Hiermee plan je gemakkelijk en snel vanaf of naar deze locaties. Ben je ingelogd, dan zie je deze locaties nu ook terug op de nieuwe kaart bovenin je scherm.

OttevangerOV

2 trajecten van de veerdienst OttevangerOV zijn opgenomen in de 9292 Reisplanner. Het Driehoeksveer vaart dagelijks tussen Kinderdijk, Krimpen aan de Lek en Ridderkerk. Het fietsvoetveer is toegankelijk voor fietsers, bromfietsen en scooters. Het veer Maassluis - Rozenburg vaart dagelijks over de Nieuwe Waterweg tussen Maassluis en Rozenburg. Het plannen met deze veren is nu mogelijk via 9292.