Live: Playlist Generator


Jouw muziek voor onderweg perfect afgestemd op jouw OV-reis

In editie #9 van 9292reist kondigden we een nieuwe feature voor de 9292 app aan: de Playlist Generator: De volgende stap in de samenwerking tussen Warner Music en 9292. De afgelopen weken heb je de feature kunnen uitproberen en in de komende update van de app gaat de nieuwe button live.

image

Hoe werkt de Playlist Generator?

Met de Playlist Generator krijg je bij elk reisadvies de mogelijkheid aangeboden om een playlist aan te maken die precies de reisduur vult, helemaal naar jouw muzieksmaak. Vanaf de nieuwe update in de app vind je de Playlist Generator terug onderaan je reisadvies in de vorm van een paarse button.

Playlists in je bibliotheek

We plaatsen de gemaakte playlist in de bibliotheek van jouw Spotify-account, zodat je hem makkelijk terugvindt en je tijdens je reis kunt genieten van jouw muziek. Plan je bijvoorbeeld een reis vanaf je huisadres in Amsterdam naar je werkadres in Alkmaar, dan zie je daar alleen de plaatsnamen bijstaan. De adresgegevens geven we uiteraard niet door, we gebruiken alleen de exacte reistijd. In dit voorbeeld vind je hem terug met de titel ‘Onderweg – van Amsterdam naar Alkmaar’.

Vragen over de Playlist Generator?

Is het je nog niet helemaal duidelijk waar de Playlist Generator staat of hoe deze werkt? Klik op een van onderstaande buttons voor de how-to-video of FAQ.

Aantal gegenereerde playlists door reizigers staat op 10.000

Maak jij er binnenkort ook één?

0

Geslaagde samenwerking: Coldplay 'Higher Power Spaceship'

Ter promotie van de nieuwe single ‘Higher Power’ van Coldplay heeft Warner Music Benelux onlangs een digitale speurtocht georganiseerd. Via een online pagina konden fans van Coldplay deelnemen aan de actie. Als het hen lukte de locatie van het Spaceship te ontdekken, maakten zij kans op 1 van de 10 boarding passes voor de ‘Higher Power Spaceship Experience’, een liveoptreden van Coldplay in een intieme setting in Amsterdam. De laatste hint in deze speurtocht was terug te vinden op de kanalen van 9292. Vulde je de juiste code in onze reisplanner in, dan kwam de locatie van het live optreden tevoorschijn.

Samenwerking met Warner Music Benelux

De Playlist Generator is een samenwerking van 9292 met Warner Music Benelux. Deze samenwerking is gestart met de ‘Onderweg’ afspeellijsten in Spotify en muziekaanbevelingen in de 9292 app. Hierna volgden andere leuke acties rondom de promotie van nieuwe artiestenalbums, waaronder de albums van Ed Sheeran en Coldplay.

Deel deze pagina