Kom je werken bij 9292?


Bouw mee aan hét platform voor het OV

9292 is al meer dan 29 jaar expert in reisinformatie. We staan voor betrouwbare en actuele reisinformatie voor de reizigers in heel Nederland en vlak over de grens. Onze bekendste diensten zijn de website, de apps en natuurlijk het telefonisch kanaal 0900-9292, ooit de basis van de dienstverlening. We verstrekken ongeveer 2,5 miljoen reisadviezen per dag. We zijn een klein bedrijf met ambitie voor innovatie, vernieuwen en verbeteren onze diensten en processen voortdurend in lijn met de behoeften van de reizigers en de OV-bedrijven. Dat betekent focus op vooruitkijken, plannen en sturen. Verder houden we ons proactief bezig met de ontwikkelingen in de OV sector. Daarmee is 9292 hét platform binnen het openbaar vervoer. Kom jij dit platform verstevigen?

Ervaren Android Developer

Ben jij de slimme Android app developer die wij zoeken? Houd je van hard werken in een prettig team? Lijkt het je gaaf als miljoenen Nederlanders jouw werk gebruiken? Dan hebben we een leuke baan voor je! De nieuwe app staat live en we bouwen nu verder aan nieuwe functies en daar kunnen wij je hulp en inzichten goed bij gebruiken.

Senior Servicedesk Medewerker

Ligt jouw hart bij het goed bedienen van de klant? Maar ben je ook iemand die het overzicht behoudt, zaken goed kan coördineren en van aanpakken weet? En vind je het leuk dat een miljoenenpubliek van jouw service gebruik maakt? Dan hebben we een leuke baan voor je als senior Servicedesk medewerker!

Werken bij 9292

Zie jij jezelf al werken bij hét platform binnen het OV? Ga jij de uitdaging aan om samen met ons iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer? Kom dan werken bij 9292 | REISinformatiegroep BV. Via de onderstaande knop lees je meer over ons bedrijf.

Deel deze pagina