Keobike in de 9292 app

In de 9292 app tonen we fietsverhuurlocaties en de actuele beschikbaarheid van huurfietsen. Daar is onlangs de samenwerking met Keobike bijgekomen. Via Keobike maak je gebruik van een huurfiets in Amersfoort, Almere en op de Veluwe (regio's Apeldoorn, Ede en Harderwijk), ze bieden ruim 570 deelfietsen aan op zo'n 40 locaties. Heb je in de app bij het laatste deel van je reis aangegeven dat je wilt fietsen? Dan laten we nu ook zien of er nog een huurfiets in jouw omgeving beschikbaar is van Keobike.

Koop een NS Dalurenticket via de app

Koop je vanaf nu een e-ticket voor een reis tijdens daluren die bij NS gelden, dan ontvang je het Dalurenticket. Dit ticket is alleen geldig tijdens deze daluren. Dat is op werkdagen van 0.00-6.30 uur, 9.00-16.00 uur en 18.30-04.00 uur de volgende dag.

Voor de zaterdag, zon- en feestdagen verkochten we dit ticket al en op deze dagen zijn er geen uitzonderingen en is het Dalurenticket van NS de hele dag geldig. Voor het Dalurenticket dat in onze app te koop is, is er geen abonnement van NS nodig.

Wat dit ticket anders maakt dan de ‘normale’ tickets is dat het ons de kans geeft flexibel te zijn in ons aanbod naar de reiziger. Met dit ticket zijn we namelijk in de gelegenheid tijdelijke bijzondere acties in te zetten, alleen verkrijgbaar bij 9292. De door ons uitgegeven tickets zijn namelijk altijd afgestemd op jouw reis mét de eventueel dan geldende actieprijs al verrekend.

Zo profiteer je tijdens de herfstvakantie al van een mooie korting. Op e-tickets voor een reis tijdens daluren bij NS ontvang je tijdelijk 15% korting in de periode van 16 oktober 2021 t/m 31 oktober 2021. Check de voorwaarden via onderstaande link.

F&F-test fietsverhuur via 9292 app

Zoals bekend is kun je naast het plannen van je reis met het OV ook kiezen voor het meenemen van bijvoorbeeld een fiets aan het begin en einde van je reisadvies. Heb je voor het laatste deel van je reis aangegeven dat je wilt fietsen, dan laten we op dat deel ook zien of er een fietsverhuurlocatie in de buurt is met daarbij het aantal beschikbare fietsen.

In de nabije toekomst gaan we een stap verder. We maken het mogelijk jou te laten weten waar de fietsen zich precies bevinden en de fiets te kunnen huren via de 9292 app. Het hele huurproces handel je af binnen onze app. Vanaf het huren, van het slot halen, op slot zetten tot aan het betalen. In een later stadium zullen hier ook andere huurvoertuigen bijkomen.

We ontwikkelen het stap voor stap en we zijn nu toe aan de Family & Friends test met de fietsen van Donkey Republic. Hou onze berichtgeving op onze site en socials in de gaten om de volgende stappen hierin te kunnen volgen.

image
image
image

Test je mee?

Heb jij een iPhone of toestel op Android en wil je mee testen met de nieuwste toepassingen in onze app? Meld je dan direct aan via deze buttons. De bèta-versie van 9292 krijg je op je iPhone via de app TestFlight. Voor Huawei hebben we geen bèta-versie beschikbaar.

Deel deze pagina