hubtaxi live in de app, haltetaxiRRReis volgt

De 9292 App biedt steeds meer mogelijkheden en informatie. Naast de (deel)fiets en (deel)scooter worden er verschillende vormen van vervoer op aanvraag toegevoegd. Onlangs was het de beurt aan de hubtaxi. De hubtaxi rijdt in de regio Groningen-Drenthe. In deze regio biedt het OV-bureau de hubtaxi aan, die reizigers naar OV-knooppunten (hubs) kan brengen, of van daar naar hun bestemming, tegen een aantrekkelijk tarief. Binnenkort volgt ook haltetaxiRRReis in de provincie Gelderland. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi die rijdt van bushalte naar bushalte in gebieden waar geen openbaar vervoer rijdt. Daarnaast reis je straks met haltetaxiRRReis van bushalte naar bus- en/of treinstation binnen een straal van 15 km op tijdstippen dat de (buurt)bus niet meer rijdt. Vanaf het bus-of treinstation kan dan de reis worden vervolgd.

Nieuwe versie 9292 Reisadvies API

De 9292 Reisadvies API biedt veel mogelijkheden. Van het bouwen van je eigen reisplanner tot het maken van berekeningen voor doelgroepenvervoer. In december is een nieuwe versie van de Reisadvies API gelanceerd met tal van nieuwe mogelijkheden. Denk aan reisadviezen met persoonlijke instellingen, tarief- en routeinformatie in een leg, ophalen locaties (haltes, stations en POI's) in de buurt, de toevoeging van nieuwe modaliteiten en de mogelijkheid tot een unimodaal reisadvies. Ook is de performance bij het ophalen van reisadviezen verbeterd. Heb je vragen over de 9292 Reisadvies API? We denken graag met je mee. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Nieuwe versie 9292 Vertrekwijzer

In de hal op kantoor dezelfde OV-informatie als op de halte om de hoek, kan dat? Jazeker! Met de 9292 Vertrekwijzer laat je in één overzicht zien hoe laat de volgende bus, trein, tram, metro of veer bij de halte(n) in de buurt vertrekt. Laat je personeel of bezoekers zien dat hij of zij rustig aan kan doen of juist een sprintje moet trekken. Met de vertrektijden van het OV in de hal van jullie kantoor bied je een extra service. Onlangs is er een nieuwe versie van de 9292 Vertrekwijzer uitgebracht. Het is nu ook mogelijk om drukteinformatie over een halte of station te tonen.

Heb je vragen of wil je een 9292 Vertrekwijzer aanvragen? We denken graag met je mee. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

image
image
image

Test je mee?

Heb jij een iPhone of Android toestel en wil je mee testen met de nieuwste toepassingen in onze app? Meld je dan direct aan via deze buttons. De bèta-versie van 9292 krijg je op je iPhone via de app TestFlight. Voor Huawei hebben we geen bèta-versie beschikbaar.

Deel deze pagina