Voor de reiziger

Liefde is … samen reizen met het OV! Via Facebook en Instagram hebben wij reizigers gevraagd hun OV-liefdesverhaal met ons te delen. De twee leukste verhalen lees je hier.

Winnares Dani van der Linden

Mijn vriend Mike en ik hebben elkaar leren kennen via Facebook. Doordat we allebei een openbaarvervoerhobby hebben kwamen we elkaar al snel tegen in een groepsgesprek.  Ik was nog geen minuut in de groep en Mike begon tegen mij te praten. Sindsdien zijn we eigenlijk nooit meer gestopt met praten en na een tijdje hadden we afgesproken om elkaar een keer te leren kennen. Omdat ik was geopereerd aan mijn knie zat ik tijdelijk in een rolstoel, maar dat maakte voor mij niet uit. Ik wilde hem na al die tijd praten een keer echt leren kennen! En daar heb ik nooit spijt van gehad! Toen we elkaar voor het eerst zagen klikte het al gelijk goed.


Diezelfde avond was er vuurwerk in Abcoude ter afsluiting van de feestweek daar, hopende dat ik Mike tegen zou komen, had ik hem een appje gestuurd met een foto van de kermis. Ik hoopte dat hij nog niet naar huis was gegaan omdat hij helemaal in Zwijndrecht woont en dat dus niet naast de deur is. Gelukkig was hij nog in Amsterdam en kwam hij met de eerstvolgende trein naar Abcoude toe. Tijdens het vuurwerk sloeg de vonk echt over! Toch had ik daarna het gevoel dat ik hem niet meer zou zien omdat de afstand tussen ons wat groot is. Dat was gelukkig niet het geval, daarna hebben we nog veel afgesproken en kort daarna heeft Mike mij verkering gevraagd. Dat was op 25 september 2015 en ik kan mij geen leven meer zonder hem voorstellen! 


We doen alles samen, OV-gerelateerd maar natuurlijk ook gewoon vakanties en andere leuke dingen❤️. Hij is echt een onderdeel van de familie geworden.

Winnares Caroline Samsen

Manlief Ernst Jan heb ik leren kennen op station Apeldoorn. Ik had toen een afspraak met een kennis. Na die afspraak liep ik terug naar station Apeldoorn om met de trein terug naar Amsterdam Centraal te gaan. Het was op een koude dag in maart (4 maart 2009), alweer 10 jaar geleden. We raakten aan de praat, er was gelijk een klik en de vonk sloeg over. Om een lang verhaal kort te maken: sindsdien zijn we onafscheidelijk, 1,5 jaar later gingen we trouwen, 5 jaar geleden verhuisden we van de grote stad Amsterdam naar een bescheiden dorp Brummen in verband met het werk van Ernst Jan, 4,5 jaar later werden we trotse ouders van onze dochtertje Lisa-Mae en na twee jaar van ons tweede dochtertje Jazzlyn.

Wist je dat...

de hartslag van geliefden hetzelfde tempo aanneemt
vlinders in de buik eigenlijk een stressreactie is
er ongeveer  3 miljoen  eerste dates per dag  wereldwijd zijn

Deel deze pagina