Vierdaagse in Nijmegen

Vroegbussen, blarenpassen en vierdaagsefeesten

Ga je naar Nijmegen om de Vierdaagse te wandelen of om te feesten tijdens de Vierdaagsefeesten? Plan je reis met het OV op tijd. Het start- en finishterrein de Wedren in het centrum is goed te bereiken. De Vierdaagse is van 16 t/m 19 juli 2019, de zomerfeesten beginnen al op 13 juli.

Koop je blarenpas van tevoren

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse brengt OV-bedrijf Breng je graag snel en ontspannen naar de start. Daarom rijden er op de wandeldagen in de vroege ochtend speciale Vroegbussen. Daarvoor heb je een Blarenpas (van 1,2 of 3 sterren) nodig. Hij is geldig van 16 juli t/m 19 juli 2019 op de Vroegbussen in de stad Nijmegen.

Moederdag en Vaderdag

Winacties op social media

Moederdag en Vaderdag zijn dé dagen om je ouders eens flink in het zonnetje te zetten. Wat is dan leuker om ook nog eens bij 9292 een ontbijt op bed voor je moeder of een Wacaco Minipresso apparaat voor je vader te winnen. Dit kon via onze winacties op social media.

En wat een leuke reacties allemaal! Geen tekort aan ontbijt- en koffieliefhebbers! De winnaars van deze acties zijn inmiddels op de hoogte gebracht.


Heb je deze acties gemist en wil je ook een keer kans maken op een van onze prijzen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Summer Challenge

Jonge Veranderaars

Het netwerk verbindt jonge professionals uit de OV-sector. Samen met de leden organiseren ze inhoudelijke evenementen en informele netwerkborrels waaronder de jaarlijkse Summer Challenge.


De Jonge Veranderaars wisselen kennis en ervaring uit op zowel technisch als maatschappelijke vlak, om een positieve en kritische bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de sector.

Finale pitch Summer Challenge op 11 juli 2019

Onder leiding van de innovatieve experts van Noorderwind zijn vijf teams van jonge professionals afgelopen weken aan de slag gegaan met een challenge rondom het thema ‘de bereikbaarheid van Nederland’. Aan het einde van de Summer Challenge zullen zij hun innovatieve oplossingen presenteren en krijgt het winnende team een budget om hun oplossing werkelijkheid te maken. 9292 doet ook dit jaar weer mee.


Ben jij ook benieuwd naar de ideeën van deze jonge professionals? Zie alle finalisten van de Summer Challenge 2019 in actie op het Pitch Event.

Deel deze pagina