Studentenbox winactie

Studentenbox

Ook dit jaar was het voor studenten weer mogelijk om de Studentenbox te bestellen. Dit is een box gevuld met handige productsamples, goodies en informatie. Hij is speciaal samengesteld voor studenten die nieuw zijn in de stad en voor het eerst op kamers gaan. In de Studentenbox vind je alles wat je nodig hebt voor een vliegende start.

#9292studentactie

In de Studentenbox van dit jaar zat ook een leuke winactie van 9292. De vraag van ons was een foto te maken van 'je favo OV-reis' waar je 9292 bij gebruikt en dit te delen op Instagram met #9292studentactie. Uit alle creatieve inzendingen die zijn binnengekomen hebben we inmiddels de winaars getrokken.

En de winnaars zijn ...

@timligterink is de gelukkige winnaar van de Samsung-telefoon, @appellicious de winnaar van de City Bike en @mayax_ @pygorable @foodmooddutchie sleepten de bol.com cadeaukaart in de wacht!

@timligterink

Met dank aan @9292reistmetjemee kunnen mijn klasgenoten en ik elke dag dezelfde bus nemen! #9292studentactie #dankje9292!

Hey Team9292!


Het 9292 poloshirt dat we gebruikten op de foto had mijn vader jaren geleden gekregen bij een eerdere 9292 prijsvraag. Toen ik over de #studentenbox winactie las, dacht ik: Hier kunnen we dit shirt mooi voor gebruiken! Mijn vriend Thomas bedacht om met tape op shirtjes het 9292 logo na te maken. Tim

@appellicious

Dit weekend naar de klimaatstaking en Goat Yoga met de trein, tram en bus! Dankjewel 9292!

@pygorable

Van Helmond en Eindhoven tot Rotterdam; mijn atelier is vandaag overal geweest...

PON Mobility Services & Retail wint MaaS-pilot Rotterdam Den Haag en Airport

REISinformatiegroep onderdeel van het partnership

Dwars door de metropoolregio reizen met OV, deelfiets, deelauto en watertaxi, allemaal met één app. Mobility Services & Retail (MSR), het onderdeel van PON dat zich bezighoudt met innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen, zet met zijn partners een grote stap in de wereld van MaaS (Mobility as a Service).

Onder de naam 'MOVES' wil het samenwerkingsverband reizigers bewegen anders te reizen met als ultieme doel een bereikbare en leefbare metropoolregio.


REISinformatiegroep is een van de partners in deze MaaS-pilot. Binnen onze huidige ontwikkelingen ligt de focus op multimodaliteit en BI (Business Intelligence). Wij zijn trots dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Jonge Veranderaars

Rohini Bhaggoe als nieuwe voorzitter

Jonge Veranderaars is hét jongerennetwerk in de mobiliteitssector. Het netwerk biedt jonge professionals de kans elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te stimuleren om te blijven vernieuwen.

Zij organiseren activiteiten, studiereizen en excursies om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de mobiliteitssector. 9292-er Rohini Bhaggoe is onlangs benoemd tot voorzitter en zal samen met het bestuur ook in 2020 een mooi programma organiseren om de sector te inspireren, te verbinden en aan te zetten tot actie.


Ben je benieuwd naar JV of zou je graag deelnemen aan de activiteiten?

Update nieuwe 9292 app

Voordat we live kunnen met onze nieuwe app zetten we eerst nog de puntjes op de i.

Met de nuttige feedback en met name de wensen uit de bèta test wordt er doorontwikkeld. Zoals je wellicht al eerder hebt gelezen, kun je straks aangeven of je in het voor- of natraject wilt fietsen. Alle onderdelen van je reis zijn in de nieuwe app terug te zien via het detailoverzicht op de kaart incl. fiets- en/of looproutes.

We werken aan het direct kunnen opvragen van de vertrektijden van je meest gebruikte halte via je beginscherm. De meest gehoorde wens uit de bèta test is 'het kunnen opslaan van specifieke reisadviezen'. Ook dit is opgepakt door onze appontwikklelaars en zo kun je dit straks zonder dat je hiervoor een account nodig hebt.

Helemaal Gek Van ...

9292 bij RTL

‘Helemaal Gek Van’ is een informerend, maar toch entertainend programma over alles waar wij Nederlanders helemaal gek van zijn! En wij zijn natuurlijk Helemaal Gek Van … het OV. Hoe komt reisinformatie tot stand? We vertellen het je graag, kijk mee!

Deel deze pagina