image

Maak gebruik van het plusje

In de nieuwe 9292 app voeg je jouw eigen halte/station, locaties, trajecten en specifieke reisadviezen toe zonder dat je daar een account voor nodig hebt. Via het ‘plusje’ op je beginscherm en in het reisadvies maak je jouw app persoonlijk.

image

Pas je reisvoorkeuren aan

Om een reis te plannen voer je op je beginscherm in wat je ‘van’ en ‘naar’ locatie is. De app plant direct een reisadvies. Hierna pas je jouw voorkeuren aan zoals bijv. starten of eindigen met de fiets of je geeft aan dat je bijv. niet met de bus of trein wilt reizen.

image

Plan met de fiets

Om een reis te plannen vul je op je beginscherm in wat je ‘van’ en ‘naar’ locatie is. De app geeft direct reisadviezen met de huidige dag en tijd. Deze verschijnen onder het planblok.

Is de nieuwe app nog even wennen?

Onze vernieuwde app staat live en dat kan best even wennen zijn. We geven je graag een aantal tips om de app zo optimaal mogelijk te gaan gebruiken. De functies uit de vorige app kun je nu nog steeds gebruiken, maar het kan zijn dat de functie nu ergens anders te vinden is. We hebben ook nieuwe functies toegevoegd die we aan de hand van de tips graag aan je uitleggen. In 3 filmpjes leggen we uit hoe je de app gebruikt. Kijk je mee?

Deel deze pagina