Van feedback naar update

Nu de app live staat voor al onze gebruikers ontvangen we ook veel feedback. Hier zijn we heel blij mee, omdat we op deze manier het gebruik van de app nog beter kunnen afstemmen op de wensen van de reiziger. Alle feedback nemen we mee in het verbeterproces.

We ontvangen onder andere opmerkingen dat het ophalen van een opgeslagen reisadvies af en toe een foutmelding geeft en dat onderdelen van het reisadvies niet altijd direct worden begrepen. We zijn met de feedback aan de slag gegaan om de onderdelen in het reisadvies duidelijker te maken en hebben een fix uitgebracht betreft het reisadvies opslaan. Deze verbeteringen testen we binnenkort om ze daarna spoedig voor iedereen beschikbaar stellen.

Hack the Crisis NL

#Hackthecrisis is een wereldwijde beweging, die ervoor heeft gezorgd dat tienduizenden mensen hun krachten hebben gebundeld om tot mooie oplossingen te komen voor de coronacrisis. Van 3-5 april vond de online hackathon in Nederland plaats en het was een groot succes! In totaal namen meer dan 800 mensen deel, daarnaast waren er 200+ mentors betrokken en 130+ partners.

De challenge bestond uit 4 categorie├źn:

  1. Healthcare & Wellbeing
  2. Logistics & supply chain
  3. Remote education
  4. SME & Business Continuity

Ben je benieuwd naar de winnaars en hun concepten, kijk dan de livestreams terug via onderstaande button.

Een nieuw kantoor

Negen jaar lang hebben wij op de Catharijnesingel mogen genieten van het uitzicht op een mooi stukje Utrecht. Elke dag hebben wij vol bewondering gekeken naar het werk wat de bouwvakkers hebben geleverd: de verplaatsing van de iconische theepot, de bouw van een nieuw stuk Hoog Catharijne en het graven van de gracht. En nu is het zover... we gaan verhuizen!

We verhuizen naar het kantoorpand van HNK Utrecht Centraal Station ongeveer 1,1 kilometer verderop. Een spannend project waar veel medewerkers een bijdrage aan hebben geleverd, van het kiezen van de locatie tot het selecteren van de plantjes in de vensterbank en het servies.

Met een mooi uitzicht over het spoor, de trambaan en de busbaan, werken wij straks op onze nieuwe plek verder aan (nieuwe) mobiliteitsdiensten. Ben je benieuwd naar ons nieuwe pand? Kom gerust een keer langs wanneer het weer kan! Maar voorlopig werken we nog even thuis...

THUISWERKSELFIES VAN 9292

Deel deze pagina