Laatste update app

Versie 2.2.1 (4055) Android, 2.2.1 (3471) voor iPhone

Al een versie eerder hebben we, naar aanleiding van de feedback, de opmaak van het reisadvies verbeterd. De aankomst- en vertrektijden zijn beter te zien, het lijnnummer is gemakkelijker te vinden en het overzicht van je reis is verbeterd door blauwe lijnen toe te passen.

Ook gaat de app nu over op Darkmode als je toestel hierop ingesteld staat.

Fietsverhuurlocaties

Het is al mogelijk om te plannen met de fiets in het voor- en natraject. Heb je geen eigen fiets voor het laatste deel van je reis? We tonen nu als toevoeging ook fietsverhuurlocaties in het reisadvies. Handig voor het laatste stukje naar je eindbestemming!

We tonen de informatie van de fietsverhuurlocaties met wie wij een samenwerking hebben. Ben je zelf een deelfietspartij en wil je met ons samenwerken? Stuur dan een mail naar servicedesk@9292.nl. Wij staan open voor uitbreiding van het aantal partijen.

Hackatrain 2020

Ook dit jaar is 9292 weer sponsor van Hackatrain. In 2020 wordt deze voor de 5e keer georganiseerd dus er staat eind september een mooie jubileumeditie op de planning.

Samen met deelnemers van andere bedrijven wordt er met de beschikbare data een creatieve oplossing bedacht voor een opdracht in het thema 'Smart Mobility'. Dit jaar zal Hackatrain in een iets andere vorm plaatsvinden dan we hiervoor gewend zijn.

Geen treinrit dit jaar naar Berlijn maar een gaaf gecombineerd evenement met een digitaal deel vanuit het Railcenter in Amersfoort en een fysieke gebeurtenis. Via livestreams en een online radiostation zullen er sprekers zijn, live pitches en natuurlijk de prijsuitreiking. De deelnemende teams (5 personen) verblijven in een huisje van 10, 12 of 16 personen op het Landal Waterparc Veluwemeer.

Ben je benieuwd naar alle plannen? Houd dan de laatste updates via de site van Hackatrain in de gaten.

Rapport Visie op Mobiliteit:

Op weg naar 2050

Tijdens een Livecast op 25 juni jl. is het rapport 'Visie op mobiliteit in 2050' geplubliceerd.

Een rapport waarin elf toonaangevende spelers in mobiliteit hun visie op de toekomst delen. Tania Rademaker, Sales & Business Manager bij 9292, geeft in dit rapport haar visie op de nabije en verdere toekomst. Het is een rapport geworden met een brede kijk op mobiliteit. “Deze publicatie is dan ook geen exacte wetenschap, maar stof tot nadenken" (Remmert Stipdonk CEO - Info).

Lees je mee?!

Moederdag en Vaderdag

We mogen al wat meer bij elkaar komen, maar het advies is verantwoord met het OV te reizen Daarom hadden we voor de moeders en vaders van Nederland een leuke winactie via Facebook en Instagram opgezet. Heb je deze acties gemist en wil je volgende keer ook kans maken op een van onze prijzen? Volg ons dan via Facebook of Instagram om mee te kunnen doen aan onze leuke acties.

Met 🌸MOEDERDAG🌸 was het tijd om moeders te verwennen. Reizen naar je moeder was in die tijd nog lastiger dan nu. Maar dat betekent niet dat we haar niet konden verwennen.

Uit de vele leuke reacties hebben we de 3 onderstaande winnaars blij kunnen maken met een van de 3 BeautyCadeaukaarten t.w.v. €50,- per stuk.

Via Facebook waren Troost Sebas-Jacey en Ineke Twigt de gelukkigen. En via Instagram hebben we @denisesmulders blij kunnen maken met de prijs.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie prijs.

VADERDAG 👨‍👧‍👦 Op zondag 21 juni was het Vaderdag. Samen een dagje uit met het OV zat er helaas nog niet in. Wel kunnen we steeds meer genieten van zomerse avonden. Met deze actie was een BBQset t.w.v. € 200,- te winnen.

Veel van onze volgers hadden wel zin in een BBQ met hun vader.

Mirjam Hellingman was de gelukkige en wij wensen haar nog veel BBQ plezier deze zomer.

Deel deze pagina