Welk deel van je reis fiets jij?

Nu ook HTM Fiets en OV-fiets in de 9292 app

Het was al mogelijk om je fiets voor het eerste of laatste gedeelte van je reis in je planning via de 9292 app mee te nemen. Nieuw in de app is dat we nu ook fietsverhuurlocaties en de actuele beschikbaarheid van huurfietsen tonen. Dit geldt voor het laatste deel van je reis. We zijn gestart met HTM Fiets en de OV-fiets en dit worden er steeds meer. Heerlijk fietsen naar je bestemming wat het ook makkelijker maakt om 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Geen eigen fiets mee onderweg? Huur hem dan bij HTM Fiets of OV-fiets!

Heb je voor het laatste deel van je reis aangegeven dat je wilt fietsen, dan laten we op dat deel zien of er een fietsverhuurlocatie in de buurt is. Als dat zo is dan zie je direct wat op dat moment de actuele stand van het aantal beschikbare fietsen is. Op dit moment tonen we de locaties van HTM Fiets en OV-fiets. Tip! Sla je reisadvies op om de actuele stand van het aantal fietsen tijdens je reis nog even te checken. Klik op de locatie van de fietsverhuurder voor meer informatie. Onderaan die informatie klik je op 'navigeer naar fietsverhuur' om makkelijk vanaf je aankomstlocatie de weg naar je huurfiets te vinden.

Win een mobielhouder voor je fiets!

Om je te helpen om veilig van A naar B te komen, verloten wij 15 keer een 9292 mobielhouder voor je fiets. Zo kun je toch je route zien, maar houd je beide handen aan het stuur. Wil jij kans maken op de mobielhouder? Stuur dan een e-mail met je naam, adres en woonplaats naar communicatie@9292.nl. Deelnemen kan tot en met dinsdag 20 oktober 2020. De prijzen worden in week 43 verstuurd. ❗️ Let op! Gebruik alleen je mobiel in de houder op je fiets voor het gebruik van de navigatie. Het gebruik van overige functies van je mobiel is niet toegestaan.

Hoe plan je een reis met de fiets?

Om een reis te plannen vul je op je beginscherm in wat je ‘van’ en ‘naar’ locatie is. De app geeft direct reisadviezen met de huidige dag en tijd.

Wil je jouw reis starten of eindigen met een fiets geef dan bij ‘Extra opties’ aan of je in het voor- of natraject wilt lopen of fietsen. Klik hiervoor op ‘Start’ of ‘Eindig’ en kies het juiste icoontje. In de app verschijnen direct de aangepaste reisadviezen.

Deel deze pagina