Drukte-indicator

In de laatste update van de app tonen we de drukteverwachting van de reis. In deze tijd is het goed om te weten wanneer het druk is in de trein, bus, tram of metro zodat je daar rekening mee kunt houden bij het plannen van een reis. Je vindt in de app een indicatie van de drukte per vervoermiddel zoals verwacht door de OV-bedrijven.

Om de drukte-verwachting te zien in de reisadviezen moet je een instelling aanpassen in je app. Waar dat kan, dat leggen we je uit in het bijgaande nieuwsbericht.

Nieuwe dienstregeling 2021

Wijzigingen in de dienstregeling van alle OV-bedrijven

Voor de dienstregeling van 2021 verschilt het, anders dan voorgaande jaren, per vervoerder wanneer de veranderingen in de dienstregelingen ingaan. Deze nieuwe dienstregelingen zijn terug te vinden in onze OV-reisplanner. Wanneer je gebruik maakt van het OV, reis zoveel mogelijk verspreid over de dag, vermijd drukte én reis met een mondkapje. Het dragen van mondkapjes in het OV en in stationsgebouwen is verplicht.

Van alle wijzigingen hebben we een overzicht gemaakt.

Cykl

In de 9292 app tonen we fietsverhuurlocaties en de actuele beschikbaarheid van huurfietsen. Per 1 december 2020 is daar de samenwerking met Cykl bijgekomen. Via Cykl maak je gebruik van een huurfiets in Wageningen. Heb je in de app bij het laatste deel van je reis aangegeven dat je wilt fietsen? Dan laten we nu ook zien of er nog een huurfiets beschikbaar is bij Cykl in Wageningen. Heerlijk fietsen en makkelijker om 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Test je mee?

Heb jij een iPhone of toestel op Android en wil je mee testen met de nieuwste toepassingen in onze app? Meld je dan direct aan via deze buttons. De bèta-versie van 9292 krijg je op je iPhone via de app TestFlight. Na de pilot komt de functie voor alle reizigers beschikbaar.

image
image

Kerstgroetjes van onze reizigers

Op onze Facebookpagina hebben wij een winactie georganiseerd voor reizigers. De drie reizigers die de 9292 kerstboom het mooist decoreren winnen een gigantisch kerstpakket.

Deel deze pagina